Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

MHP'li Akarsu Gönen'de toprağa verildi

MHP

Milliyetçi Hareket Partisi Gönen ilçe örgütü kurucularından Mustafa Bülent Akarsu yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak vefat etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Gönen ilçe örgütü kurucularından Mustafa Bülent Akarsu yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak vefat etti.1952 yılında Gönen’de doğan Mustafa Bülent Akarsu MHP’nin Gönen İlçe kurucularından olup daha sonra 1989/1994 yılları arasında ANAP il genel Meclis üyeliği yapan, M. Bülent Akarsu, daha sonraki siyasi süreçte MHP’nin her kademesinde görev alarak 2004 yılında MHP’den Gönen Belediye Başkan Adayı oldu.
Gönen`de vefat eden Mustafa Bülent Akarsu için dün Çarşı camiinde cenaze töreni düzenlendi.
İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında, sevenlerinin dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi.
Cenazeye Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak, Belediye Başkan vekili Süleyman Dökmen, MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı, MHP Gönen ilçe Başkanı Erol Aydemir, Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, Balıkesir MHP Milletvekili Aday Adayı İsmail Ok ve Karani Erkul, Manyas MHP İlçe Başkanı Yüksel Efe ve sevenleri katıldı.



  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı